La Avenor, misiunea noastră este să co-creăm cel mai bun viitor. Pentru a ne îndeplini această misiune putem fi tentați să credem că materiile studiate, calitatea curriculum-ului, rigoarea examinărilor sau exigența profesorilor este tot ceea ce contează.

În realitate, întregul mediu în care are loc învățarea contribuie în mod fundamental la starea de bine a elevilor, la crearea unei atmosfere prietenoase, în care copiii se simt în siguranță, văzuți și îngrijiți.

De aceea, la final de an școlar, ne dorim să le mulțumim tuturor celor care zi de zi au grijă de campus și de noi toți.

Echipa coordonată de doamna doctor Roxana Pușcă, formată din Miss Elvira, Miss Bianca și Miss Ely – asistentele medicale din campus – ne întâmpină în fiecare zi pe toți cu zâmbetul pe buze. Ele sunt unele dintre cele mai bune prietene ale elevilor, îngrijindu-i atât în momentele în care se simt rău fizic sau au câte un mic accident în campus, dar mai ales în acelea în care e nevoie de un bandaj imaginar, de un plasture pentru o mușcătură de țânțar, sau de o pastilă miraculoasă care să îi ajute să ducă ziua la bun sfârșit.

Colegii de la poartă sunt cei care cu siguranță îi cunosc pe toți copiii din școală și pe familiile lor. O parte dintre absolvenții clasei a 12-a din acest an îi cunosc pe domnii Marcel și Aurel de când erau la clasa Pregătitoare. Acesta a fost și motivul pentru care, cu ocazia ceremoniei de absolvire a liceului și i-au dorit alături de ei pe scenă.

 

Doamnele din echipa de curățenie, sub coordonarea Danei Radu, sunt în fiecare zi ca într-un furnicar. Fiecare își cunoaște rolul, fiecare își face treaba cât mai bine cu putință, fiecare dintre ele este alături de noi pe etaje, în clase, în curtea școlii, în birouri, ajutând să avem un campus impecabil din punct de vedere al curățeniei. De asemenea, fără ajutorul lor, pregătirea sălilor pentru ceremonii sau alte evenimente, nu s-ar mai întâmpla așa de repede și de bine.

Administratorii – domnii Marian Păduraru și Viorel Radu – sunt cei care asigură mentenanța campusului și sunt în orice moment alături de noi, asigurându-se că totul este funcțional, că este montat corespunzător și în condiții de siguranță. Ne bucurăm că ne putem baza oricând pe ei, iar suportul lor ne oferă certitudinea că orice ne propunem, putem să ducem la capăt.

Această echipă este completată de Valentin Răduță și Gabriel Pîrvan, șoferii Avenor care, dincolo de faptul că asigură transportul pentru o parte dintre elevii noștri, sunt prezenți oricând avem nevoie de ajutor, și au o soluție care ne salvează, mai ales când suntem în criză de timp.

Bucătăria Avenor, sub coordonarea lui Dan Neacșu, este un alt punct forte al școlii. Preocuparea permanentă pentru a le servi copiilor și colegilor o mâncare gustoasă, din ingrediente proaspete și variate, face ca momentul prânzului și cel al snack-ului să fie așteptate cu nerăbdare. Dedicarea lui Chef Dan și a echipei sale este cea care îi ajută chiar și pe cei mai mofturoși dintre noi să găsească ceva bun de mâncare la școală.

La grădinița din Cașin, echipa formată din doamna doctor Livia Sorohan și Miss Simona Bortoș, asistenta medicală, se asigură de starea de sănătate atât a celor mici, cât și a adulților din jurul lor. Vizitele la cabinetul medical reprezintă pentru copii  întotdeauna un prilej de a ‘alina’ fiecare durere și de a primi cele mai frumoase stickere pentru o vindecare cât mai rapidă.

Doamnele din echipa de curățenie, Miss Dițica, Miss Mariana și Miss Mia, împreună cu domnul Gil, portarul nostru, sunt cei fără de care grădinița nu ar arăta la fel. De la grija pentru curațenie, la servirea mesei și implicarea în evenimentele de comunitate, ajutorul lor este neprețuit. În plus, domnul Gil știe întotdeauna detaliile despre fiecare excursie a copiilor sau despre orele de venire și de plecare ale copiilor, iar prin firea lui carismatică ne ajută pe toți să  începem ziua cu zâmbetul pe buze.

Această echipă este forța nevăzută din spatele Avenor, oamenii pe care ne bazăm zilnic și fără de care nimic nu ar fi așa cum este. Le mulțumim fiecăruia în parte pentru energia, entuziasmul și puterea de muncă pe care o au. Vrem să știe că sunt văzuți și apreciați.

Vă mulțumim tuturor!